Kto som dnes

Výklad kariet na júl

Prinášam vám kolektívny výklad kariet na júl. Keďže je tento výklad kolektívny, nie je možné, aby rezonovalo všetko so všetkými. Verím však, že každému z vás výklad prinesie aspoň nejakú odpoveď či radu na to, čo sa mu práve deje. A tiež pomoc k nasmerovaniu ako ďalej. Výklad je platný v tej dobe, kedy si ho prečítate. Pre záujem o osobný výklad ma kontaktujte 🙂

Niečo viac o tom, ako som sa dostala k tarotu, si prečítajte v tomto článku.

Ak Vás zaujíma ako robím výklady a čo je mojou prácou, toto nájdete v tomto článku.

Kto som dnes a čo riešim

Sedím osamelá na brehu jazerá a pozorujem búrlivú hladinu. Väčšinu času trávim v tichosti a veci si nechávam pre seba. Mám už veľa skúseností z tohto i z minulých životov. Zažila som toho už veľa, ale môj čas ešte nenastal. Zatiaľ stále sedím vo svojej jaskyni utiahnutá a rozmýšľam ako sa vyjadrím. Viem, že je potrebné počkať na upokojenie hladiny. Až potom budem môcť vyjsť von a nechať zaznieť svoj hlas.

Cítim, že ešte potrebujem tento čas osamote, aby som mohla pochopiť veci ktoré sa udiali a aby som vyliečila moje zranenia. Viem, že vesmír na mňa dohliada a som pod tou najvyššou ochranou. Zatiaľ svoje myšlienky vyjadrujem písaním, spievaním alebo nejakou inou formou tvorivej tvorivej činnosti.

Viem, že moja pravda je v mojom vnútri. Už by som ju chcela povedať aj nahlas. Múdrosť, ktorú som získala prostredníctvom svojich zážitkov môže byť prospešná aj pre ostatných. Takto môžem vyliečiť najskôr seba a potom všetkých ostatných okolo a tiež celú planétu.

Viem, že posolstvo, ktoré potrebujem predať ostatným je jasné a túži byť zdieľané. Aj keď ešte cítim strach, viem že svet ma potrebuje. Svet potrebuje, aby som sa podelila o to, čo viem. Viem, že tí ktorí to potrebujú počuť to počuť budú.

Kto som dnes

Kto som dnes

Ja ešte stále potrebujem veľa spať a usporiadať si myšlienky. Viem, že keď naberiem potrebnú silu, stane sa zo mňa silná osobnosť. Budem mať potrebnú dravosť, aby som mohla ísť za tým čo je potrebné urobiť a povedať.

Aj keď aj keď sa stále cítim veľmi osamelá, viem že ešte potrebujem oddychovať, nazbierať sily čas a môj čas príde.
Vyžarujem okolo seba kľud a mier.
Viem, že tu na mňa čaká to najlepšie, že dostávam to najlepšie a že všetko je správne načasované. Teraz je potrebné vyliečiť staré rany a pozerať sa dopredu. Táto transformácia je potrebná, aby som sa mohla posunúť ďalej, aby som mohla rásť. Je možné, že cítim strach, ale vďaka potrebnému odpočinku a viere v budúcnosť to zvládnem.
Zotavenie a úspech

Zotavenie a úspech

Zatiaľ nevidím tú otvorenú cestu pre mňa, ale viem že čoskoro sa mi začne ukazovať. Prehodnocujem posledné veci, ktoré je potreba uzavrieť. Aj napriek tomu, že som do poslednej chvíle dúfala, že niektoré veci sa vyvinú inak, dnes už viem že odchod a ukončenie bude potrebné. Toto ma to stojí veľa síl, pomocou potrebného odpočinku, oddychu a meditácie to všetko zvládnem.

Nový život držím pevne v rukách, ale je potrebný ešte čas na dozretie úrody. Premýšľam nad poslednými detailmi toho, ako by som chcela aby môj nový život vyzeral A aj keď sa nateraz stále cítim opustená a osamelá, viem, že si zaslúžim niečo viac. Ľudia, ktorí toto nechápu, budú z môjho života odchádzať. Viem, že pokiaľ sa mi podarí úspešne ukončiť posledné otvorené veci a doliečiť všetky staré zranenia, tak sa ku mne pridajú noví ľudia. Môj život bude znova napínavý.
Teraz je potrebné skrotiť aj posledné čierne myšlienky a pozerať sa do budúcnosti s optimizmom. Čakajú na mňa nové úlohy, nové vzťahy, nové cesty a noví ľudia. Viem presne čo chcem a túto moju budúcnosť si často predstavujem. Nenechám sa odradiť tým, že momentálne sa veci  ešte v skutočnosti nedejú. Viem, že všetko potrebuje ten správny čas a na mňa čakajú len tie najlepšie veci. Pretože toto všetko dobré si ja zaslúžim. Poctivo som na sebe a na tom celý môj život pracovala.
Ukončujem všetky veci, ktoré nezodpovedajú mojej predstave. Odteraz už nie som ochotná žiť život podľa toho ako to očakáva niekto iný. Opúšťam všetky takéto situácie, ktoré mi nevyhovujú. Mám potrebnú silu, aby som potrebné odchody a odlúčenia zvládla. Moja viera je silná, oddychujem, zbieram potrebné sily. Robím si plány na moju skvelú budúcnosť. Aj keď mám niekedy pocit, že by to mohlo byť plytvanie časom, viem že tento čas je ešte potrebný.
Oddychujem vždy, keď sa cítim unavená a toto nemám potrebu nikomu vysvetľovať. Moja práca je vnútorná a viem, že takto som prospešná sebe aj ostatným a zároveň aj celej planéte. Počas svojho oddychu a meditácií sa zameriavam na rozvíjanie svojej intuície, pretože viem, že tá ma jediná nikdy nesklame a navedie na tú správnu cestu.
Pracujem na sebe, aby som bola tým najlepším človekom, pestujem si svoje pozitívne vlastnosti, minulosť nechávam minulosťou a vytváram okolo seba dobro a harmóniu.
Oddych a koniec

Oddych a koniec

Čo mi prichádza do života

Do môjho života prichádza stabilita. Všetko trápenie je ukončené. Odhadzujem posledné záťaže a idem si pre to najlepšie. Na výsledky svojej práce som trpezlivo čakala a život mi ich konečne začína ponúkať. Do môjho života prichádza ten správny partner.
Svoj život mám plne v rukách a pod kontrolou. Moje vzťahy sú šťastné a stabilné. V mojom živote vládne láska. Moje rany sú vyliečené. A mne sa uľavilo. Plány, na ktorých som pracovala, sa začínajú napĺňať. V mojom vnútri cítim mier a naplnenie. Viem, že už nie je nič čo by ma na dlhšiu dobu vyviedlo z môjho stredu. A na tomto si stále pracujem.
Prichádza pochopenie všetkého, čo sa mi doteraz dialo. Zhora mi začínajú prichádzať nové príležitosti. Viem, že teraz je ten správny čas, začína nová fáza môjho života. Mám potrebnú odvahu na to, aby som sa všetkého nového nezľakla a aby sa uskutočnilo všetko po čom som vždy túžila.
Všetka pravda vychádza na povrch, lži a faloš už do môjho života nepatria. Som sebaistá, viem, že mám potrebné znalosti a vedomosti. Moje miesto v živote je pevné. V mojom živote sú už len ľudia, pre ktorých je pravda rovnako dôležitá ako pre mňa.
Moja neistota je ukončená. Viem presne ako sa bude môj život ďalej uberať. Víťazstvo mám na dosah, ale ja sa nenechám ochromiť strachom. Naďalej používam svoj rozum, srdce a cit. Chápem život v celej jeho šírke a som s ním už zmierená. Zameriavam na svoj stred, kde býva moja vnútorná pravda. A ja viem, že sa naňho a na seba môžem vždy spoľahnúť.
Život mi ponúka skvelé nové príležitosti, o ktorých som celý život snívala. Spolu s mojím partnerom tvoríme dokonalý pár, ktorý je požehnaný zhora. Spolu začíname pracovať na prenádhernom diele. Vieme, že tu máme spoločné poslanie. Náš vzťah je v rovnováhe, kde obaja dávajú rovnako ako berú.
Som plná lásky šťastia a spokojnosti. Mám kopec energie na všetko čo potrebujem urobiť. Hravo zvládam všetky nové príležitosti a situácie ktoré mi do života prichádzajú. Všetci ľudia, ktorí mi prichádzajú do života, sú pre mňa prínosom. Všetko, čo robím ma baví a napĺňa. S radosťou oslavujem svoje úspechy a vrhám sa do nových úloh. Všade kam sa pozriem sa mi darí, môžem voľne dýchať a s radosťou kráčať po ceste za novými začiatkami.
Čo prichádza

Čo prichádza

P.S. V prípade záujmu o osobný výklad, ma prosím kontaktujte. Nie som veštica, ale pomocou kariet  hľadám dôvody situácií, ktoré sa dejú a možné východiská z nich. Snažím sa, aby každý výklad človeku pomohol posunúť sa ďalej na ceste jeho života.

P.S1. Aby Vám neušli ďalšie výkladíky, dajte like našej stránke facebook.com/kaviarnovykoucing

P.S2. Ak chcete dostávať tipy na čítanie a zároveň zdieľať čo práve čítate, pridajte sa k nám do facebookovej skupiny Kaviarňový klub.

P.S3. Dajte článku like a zdieľajte ho na Facebooku, aby o ňom vedelo viac ľudí 🙂

P.S4. Ak sa Vám páči moja práca a chceli by ste ma podporiť, použite na Vaše dobrovoľné príspevky IBAN SK51 1100 0000 0029 3528 9232. Vopred ďakujem 🙂

Robte týchto 10 vecí a majte skvelý život!

Zadajte svoj email a stiahnite si  svoj zoznam ZDARMA